Ahşap Pencereye Sineklik Takılabilir mi?

Ahşap Pencereye Sineklik Takılabilir mi?

Gaziantep sineklik modelleri üreten firmamıza ahşap pencere sinekliği üzerine oldukça telefon gelmektedir. "Ahşap pencere sineklik olmaz" gibi bir yanlış bilgiyi düzeltmek gereği duyuyoruz. Penceresi ahşap olan Antepli vatandaşlarımızın bilmesini isteriz ki her büyüklükte pencereye ahşap pencere sinekliği üretmekteyiz.

Bize gelen bazı yorumlardan ve bilgi almak isteyen değerli müşterilerimize bu tür bir bilgilendirmedeki karışıklığı düzeltmek istiyoruz. Ahşap görünümlü sineklik ile ahşap pencereye sineklik kavramları farklı şeylerdir. Ahşap pencereler için ürettiğimiz sineklik modellerimizin yanında ahşap görünümlü renkli pencereler için sineklik modellerimiz de bulunmaktadır.

Sineklik imalatının ilk yıllarında PVC pencereler beyaz renkte üretildiği için sineklik imalatında da beyaz pvc malzeme kullanılıyordu. PVC pencere imalatında renkli malzeme kullanılmaya başlanıldığında mecburi olarak sineklik modellerinde de renkli çerçeveler imal edildi. Halkımız hep beyaz sineklik çerçeveli sineklik modelleri kullandığından ahşap görünümlü sineklikler kafa karıştırabiliyor. Şunu kesin olarak belirtelim ki sineklikler sadece PVC pencereler özgü değil ahşap pencerelere de rahatlıkla uygulanabilir. Gaziantep Sineklik Servisi Gaziantep'te 10 farklı renkte sineklik üretimi yapmaktadır. Ahşap kapı ve pencere için sineklik taleplerinizi bize iletin, birlikte ölçü alalım, yaz sıcağında sinekliksiz kalmayın.

Unutmayın evinizi, ofisinizin pencere veya kapısı ahşap olabilir, Pencerenizin rengine uyumlu sineklik modellerinden birini monte edelim. Hem zararlılardan, kanatlılardan korunun, hem de evinizi tozdan korumuş olun.

Ahşap Pencere Sineklik hakkında daha fazla bilgi için bize Whatsapp'dan yazmak için tıklayınız.

Teknik Bilgiler Gösterim: 6534
Tags
Yazdır