Antep Stor Sineklik

Gaziantep Stor Sineklik İmalatı

Double Plise Sineklik

Double Plise Sineklik modelimiz, pencerelerinizde size kullanım kolaylığı ve rahatlığı sağlayan, tek dokunuşla açılıp kapanan sineklik çeşididir. Pencerenizdeki tül mekanizmasını otomatik olarak kendi bünyesinde toplayan şık ve kullanışlı sineklik modelidir.

Duble pileli veya diğer adıyla Double Plise Sineklik alüminyum profillerden imal edilir. Hava koşullarına dayanıklı kaliteli fiberglass tüllerin kullanıldığı ürün 15x40 mm. kutu profilinden oluşan ana kasa içerisine monte edilmiş ana toplayıcı sarım kutusu, yan raylar ve altta mekanizmayı sabitleyici mıknatıs profillerinden oluşmaktadır.

Duble kapı pencere sineklik modelleri için fiyat talep edebilirsiniz. Doğru fiyatlandırma için ölçü alma tekniğini bilmeniz gerekmektedir. Ölçü alırken kapının / pencerenin kasa kısmının içinden ölçmeniz gerekmektedir. Slim model için +5 cm, Gold modeller için +8 cm ilave eklemeyi unutmayınız. Ayrıntı bilgi için aşağıdaki Ölçü Nasıl Alınır? bölümüne bakınız.

Duble Kapı Pencere Sineklik Ölçü (Min./Mak.)
Genişlik:100cm-320cm
Yükseklik:100cm-300cm

Duble plise sineklik modelleri hakkında merak ettiğiniz bilgi için ya da teknik bilgi için bize Whatsapp'dan yazmak için tıklayınız.

Sabit Sineklik

Sabit Sineklik çerçeveye sabit tutturulan sineklik çeşididir. İçindeki sineklik tülü farklı olabilir. Sabit sineklik menteşeli sinekliğe alternatif olarak imal ettiğimiz sinekliklerdendir. PVC pencere kapıya, alüminyum kapı - pencereye kısacası her yere uygulanabilir. Bu sinekliklerin temizliği kolaydır. Yalnızca havalandırmak için açılan pencereler için idealdir. Basit takma şekli ile sezon başında ve sonunda rahatlıkla yerinden çıkarılabilir.

Sabit sineklik pencerenin türüne bağlı yapılmaksızın her türlü pencereye takılabilir. Pvc, alüminyum ve ahşap doğramaya kolaylıkla monte edebilirsiniz. Sabit pimli ve sabit tırnaklı olarak iki çeşit sabit sineklik çeşidimiz bulunmaktadır.

Sabit Pimli Sineklik

Gaziantep Sabit Pimli sineklik plastik pencereye takılabilir. Aluminyum tel ve fberglass Tül Secenekleri vardir. Pencerenin diş yuzeyinde sinekliği engeleyici unsurlar oldugunda pimli sineklik fazla yer kaplamadiği için rahatlikla uygulanabilir

Sabit Tirnakli Sineklik

Gaziantep Sabit tirnakli sineklik pencerenin türüne bağlı olmadan her türlü pencereye takılabilir. PVC, alüminyum ve ahşap doğramaya kolaylıkla monte edebilirsiniz. Pabuçlu yada tırnaklı olarak ikiye ayrılır. Alüminyum tel seçenegi ile hayvanlariniz güvende olur yırtılmaz. Çıkmasını istemediğiniz sabit sinekliği köşelerden vidalarla pencereye monte edebilirsiniz.

Sabit Sineklik modelleri hakkında merak ettiğiniz bilgi için ya da teknik bilgi için bize Whatsapp'dan yazmak için tıklayınız.

Sürme Sineklik

Sürme Sineklik

Sürgülü sineklik olarak da bilinen sürme sineklikler pvc ya da alüminyum doğrama ile üretilmiş kapı ve pencerelere dışarıdan monte edilerek kullanılır. Gaziantep Sürme sineklik rulmanlar üzerinde hareket eder. Oldukça dekoratif ve uzun ömürlü sineklik modellerindendir. Yer kaplamadığı için Antep'dee en çok tercih edilen sineklik sistemleri arasında yer alırlar. Tüm doğrama sistemleri ile kullanılabilir ve istenilen renge boyanabilirler.

Sürme sineklik modellerimiz pencere veya kapılarınızın özelliğine göre kullanıma sürdüğümüz bir sineklik modelidir. Sürme sineklik sürgülü sistemde çalışan tüm doğrama modellerinde, fransız balkonlarda ve ahşap doğramalarda kullanılan sinekliklerdendir. Kullanımı basit yer kaplamayan, dayanıklı ve pratik kullanımıyla tavsiye edilen bir sineklik modelidir.

Sürme sineklikler özel raylardan imal ettiğimiz bir kasanın üzerinde rulmanlar vasıtasıyla hareket eden, aluminyum profillerden üretilen, yanmaz fiber tüle sahip sineklik modelimizdir.

Sürme Sineklik modelleri hakkında merak ettiğiniz bilgi için ya da teknik bilgi için bize Whatsapp'dan yazmak için tıklayınız.

İçe Açılır Sineklik

Gaziantep İçe Açılır Sineklik

İçe Açılır Sineklik Sistemlerimiz manuel şekilde elle kolaylıkla denetim edilir tarzda üretilmektedir. Uzun ömürlü ve kalıcı olmaları için, dayanıklı alüminyumdan imal etmekteyiz. Her çeşit kapı ve pencereye uygulanabilme niteliğine sahiptir.

İçe açılır sinekliklerimiz farklı renk alternatifleri ile evinize dışarıdan da estetik bir görünüm sağlar. Göz zevkinizi bozmayıp manzarayı kapatmamak için sineklik teli olarak çok aşırı ince yanmaz özellikte fiberglas tel kullanılır. PVC, Ahşap, Alüminyum vb. her çeşitli doğramada rahatlıkla uygulanabilir. Kasa profili ve kanat profillerinden oluşur. Menteşe vasıtası ile içe ve dışa doğru açılabilir.

İçe açılır sineklik modelimizi değişik sebeplerden dolayı | panjur, ferforje, aluminyum küpeşte veya korkuluğun doğramaya sıfır denilecek kadar yaklaşıp,| başka herhangi bir sinekliğin uygulama şansı olamadığı durumlarda yaptırabilirsiniz. Pratikliği sebebiyle Gaziantepli hanımların en çok tercih ettiği sineklik modellerindendir. Gaziantep ve ilçelerinde kapı ve pencereler için içe açılım sineklik imalatı ve uygulamasını yapıyoruz.

Pimapen pencere - kapılar, demir doğrama aluminyum doğramalar ve ahşap doğramalarda kullanılır. Ortamdaki yaşama konforunuzu en üst düzeye çıkarır. Evinizi, ofisinizi kanatlılardan korur. Havalandırma esaslı,açılıp kapanan bütün mekanizmalarınıza imalat ve uygulama yapıyoruz.

İçe Açılır Sineklik modelleri hakkında merak ettiğiniz bilgi için ya da teknik bilgi için bize Whatsapp'dan yazmak için tıklayınız.

Menteşeli Sineklik

Gaziantep Menteşeli Sineklik

Gaziantep Menteşeli sineklik rahat kullanımlı ekonomik bir sineklik modeli olup temizliği kolaydır. Menteşeli sinekliklerin kasalı ve kasasız iki modeli mevcuttur. Her pencereye ve kapıya uyan sinekliktir.

Menteşeli sineklik genellikle giriş ve çıkışı fazla olan yaşam yerlerinde tercih edilir. Menteşeli sineklik aksesuarda değişiklik sayesinde tak-çıkar modeli haline dönüşebilir. Menteşeli sineklik sistemlerini kullanılmayacağı zaman yerinden kolayca çıkartıp muhafaza edebilirsiniz. Uzun ömürlü ve dekoratiftir.

Antep Menteşeli sineklik olarak, pratik kullanışlı ve ekonomik menteşeli sineklikleri kasalı veya kasasız olarak iki modelini de imal edilmekteyiz. Aluminyum profil içerisine dönülen özel yanmaz fiber sineklik tülü ile donatıyoruz.

Menteşeli sineklik kullanım yönünden gayet pratik bir sinekliktir. İstenildiği zaman yerinden çıkarılıp muhafaza edilebilir veya yıkanabilirler. Temizliği basittir, ekonomik yönden cebinizin dostudur ve amaca uygun hizmet veren sorunsuz bir sineklik modelidir .İstenilirse birkaç aksesuar değişikliği sayesinde tak - çıkar sineklik olarak kullanılabilirler.

Menteşeli Sineklik modelleri hakkında merak ettiğiniz bilgi için ya da teknik bilgi için bize Whatsapp'dan yazmak için tıklayınız.

Adresimiz

Güneş Mah. 87093 nolu sokak No:57

27070 Şehitkamil - Gaziantep

Tel: 0536 700 48 76

Cep: 0536 700 48 76