Sineklik Bilgi

Sineklik Bilgilendirme Makaleleri

Sineklik nasıl temizlenir?

Evimizi pencerelerden giren sineklerden korumak için ya da tuvalet camına böcekleri engellemek sineklik taktırırız. Kirlenen sinekliklerin nasıl temizleneceğini bilmiyorsanız bu yöntemi deneyebilirsiniz.

Evlere çeşitli sebeplerle takılan sineklikleri temizlemek her zaman zordur. Çoğu zaman sinekliklere yapışan lekeler çıkmak nedir bilmez. İşte sinekliklerde oluşan lekeleri ve yapışan tozları kolayca çıkaracak çok etkili bir yöntem.

Malzemeler: Bir kova kaynamış su, bir bardak dolusu karbonat

Yapılışı:

Bir kova suyu tamamen fokurdayana kadar kaynatalım. İçine bir dolu karbonat atalım. Köpürmeye başlayan karbonatlı suyun içine sinekliği koyalım ve bu şekilde kaynatmaya devam edelim. Sinekliğinizin tertemiz olduğunu göreceksiniz.

İkinci temizleme metodumuz ise menteşeli sineklikler içindir.

Menteşeli Sinekliğin Temizlenmesi

Menteşeli sineklik hafif yukarı kaldırılarak menteşe yuvalarından çıkartılır. Daha sonra tazyikli bir suyun altına tutularak kolay bir şekilde temizlenir. Kesinlikle fırça kullanılmaz. Bastırmadan bir kumaş parçasıyla ovalanarak tüm tozlarından kurtulur. Pırıl pırıl olmuş şekilde tekrar menteşe yuvalarına oturtarak ilk günkü gibi temiz sinekliklerinize kavuşursunuz.

Fiber glass malzemeden yapılan sineklik tülü bir çok yıkamaya dayanıklıdır. Sinekliğinizi bu şekilde yıkayabilirsiniz.

Sineklik modelleri temizliği hakkında merak ettiğiniz bilgi için ya da teknik bilgi için bize Whatsapp'dan yazmak için tıklayınız.

Tags

Yazdır   e-Posta

Adresimiz

Güneş Mah. 87093 nolu sokak No:57

27070 Şehitkamil - Gaziantep

Tel: 0536 700 48 76

Cep: 0536 700 48 76